Trainingen veiligheid voor uw medewerkers

Als werkgever moet u alle maatregelen nemen voor de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Zoals het aanstellen en trainen van een team van bedrijfshulpverleners, EHBO’ers en VCA-medewerkers. Hiervoor kunt u terecht bij zusterorganisatie Prov Integrale Veiligheid. Het aanbod bestaat uit taakgerichte opleidingen en praktische opruimingsoefeningen. Naast trainingen op het gebied van BHV, VCA en EHBO verzorgen we ook ontruimingsoefeningen. En we geven trainingen waarin uw medewerkers leren omgaan met agressie op de werkvloer.

Online inzage in de competenties van uw medewerkers

Heeft een medewerker een training afgerond met goed gevolg? Wij registeren deze verworven competenties dan in ons eigen registratiesysteem, digitaal én fysiek. Hierin staan alle competenties van al uw medewerkers. Van Basistraining BHV en EHBO-cursus tot een training Agressiereductie en een training ergonomie. Met inlogcode en wachtwoord heeft u op gewenst elk moment inzage in deze (management)gegevens. U hoeft hiervan dus niet zelf een administratie bij te houden.


Meer weten over onze training?

Meer weten over onze training?

Neem gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. En kijk op www.proveiligheid.nl.

Bezoek de website