25/11/2015

Gezond en veilig werken met ioniserende straling: nieuwe publicatie wijst u de weg

Werknemers hebben het recht om hun werk te doen in een gezonde en veilige omgeving. Ioniserende straling kan zeer ernstige schade aan de gezondheid veroorzaken. Ook een lage dosis straling kan bijvoorbeeld leiden tot dodelijke kanker.

Wordt er in uw bedrijf met ioniserende straling gewerkt? Dan houdt u zich aan strenge regels. Doet u al het mogelijke om de blootstelling van uw medewerkers aan straling te voorkomen? Heeft u maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers te beschermen? Heeft u alle deskundigheid die u nodig heeft in huis? Of weet u dat niet helemaal zeker?
De publicatie over gezond en veilig werken met ioniserende straling helpt u en uw medewerkers veilig te werken met straling.

Bron: www.inspectieszw.nl


Aanvullende informatie:
http://www.inspectieszw.nl/e-pubs/veiligwerkenmetioniserendestraling - Publicatie over gezond en veilig werken met ioniserende straling.

http://www.inspectieszw.nl/Images/Gezond%20en%20veilig%20werken%20met%20straling%20-%20maart%202015_tcm335-364825.pdf - Uitgebreide brochure over gezond en veilig werken met ioniserende straling.

Deel dit bericht


Terug naar het overzicht