Over Wilgh QSE

Onze missie? Een veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers en uw organisatie. En daarmee veiligheid voor de wereld om ons heen. Met kwaliteit als basis werken we aan veiligheid voor de lange termijn. Vandaar ook onze slogan: Quality first, Safety lasts.

Hoe we dat voor u bereiken? Met advies, detachering en projectmanagement van middelbaar, integraal en hogere veiligheidskundigen (MVK, IVK, HVK) op managementniveau. Ervaren en gedreven vakspecialisten die thuis zijn in eenvoudige tot  complexe bedrijven met lagere en hogere veiligheidsrisico's in een risicovolle omgeving. Deze veiligheidskundigen zijn bij ons in dienst. Zo waarborgen wij de kwaliteit en hebt u de juiste persoon op de juiste plek. Wat ons ook uniek maakt? Onze visie op onze dienstverlening en op onze rol als werkgever.

Kwaliteitsgedreven

Onze veiligheidskundigen zijn de besten in hun vak. Ze beschikken over alle competenties voor uw project. Want daar selecteren wij hem of haar op. Ze zijn inhoudelijk ijzersterk en hebben veelal een technische achtergrond. En ze hebben kennis van uw sector. Zo nodig krijgt de veiligheidskundige een training of bijscholing. Zo verhogen zij doorlopend hun kennis en kunde. Onze veiligheidskundigen zijn daadkrachtig en veeleisend. Ze zijn communicatief vaardig en voelen zich betrokken bij uw project. En ze weten anderen te motiveren en te activeren.

Onze back-office staat onze opdrachtgevers bij met adviezen en reageren snel op vragen. Bovendien werken we met een krachtig projectmanagementsysteem. Dit zorgt voor een efficiënte en klantgerichte dienstverlening. Ook handig: als opdrachtgever heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt, de projectmanager en tevens integraal veiligheidskundige. Wel zo prettig.

VCU-gecertificeerd

Wilgh QSE is VCU-gecertificeerd. Dit betekent dat wij beschikken over een genormeerd VG-systeem voor de veiligheid en gezondheid van onze werknemers tijdens de uitvoering van hun functie.

Mensgericht

De mens staat bij ons centraal. Zowel aan klantzijde als binnen ons bedrijf. Want veiligheid is niet alleen een kwestie van processen en projecten. Uiteindelijk draait het om mensen. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers en doen regelmatig aan kennisuitwisseling en intervisie. Bovendien zorgen we ervoor dat zij zich prettig voelen op hun werkplek. Dit alles garandeert een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Kortom, we zijn graag klant- en medewerkervriendelijk.

Altijd maatwerk

Geen organisatie is dezelfde. En dat geldt ook voor de werkprocessen, de indeling van het gebouw en – last but not least – de medewerkers. Veiligheid en preventie zijn dus altijd volkomen maatwerk. Of het nu gaat over advies, detachering of projectmanagement.

Wij doen het samen

Natuurlijk nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Want veiligheid en preventie zijn ons specialisme. Maar we werken vooral ook graag goed met u samen. Of het nu gaat om advisering, detachering of projectmanagement. Zo behalen wij onze doelstelling voor u: een veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers en uw bedrijf.

Lees meer: