Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Wij dragen graag bij aan een veiligere maatschappij. Dat doen we natuurlijk vanuit onze specialisme: advies en detachering van veiligheidskundigen. Maar wij vinden het belangrijk dat onze maatschappelijke verantwoordelijkheid verder reikt dan dat. Daarom werken wij graag in een juiste balans tussen ‘people’, ‘planet’ en ‘profit’.

People

Zoals gezegd: vanuit onze core business dragen wij eraan bij dat mensen veilig kunnen werken. Dat is niet alleen ons werk, het is ook onze belangrijkste drijfveer. We zorgen niet alleen graag goed voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze eigen mensen. Zodat zij zich optimaal kunnen ontplooien en in hun kracht staan. Dat komt weer ten goede aan de kwaliteit van ons werk.

Planet

We hebben maar één aarde. En die moeten we beschermen. Dat doen we dagelijks in ons werk. Denk aan de preventie tegen schadelijke stoffen. Maar we doen graag meer. We letten op de bekende zaken, zoals het verbruik van papier licht en water. Bovendien rijden we allemaal in milieuvriendelijke auto's.

mvo beleid

Profit

Natuurlijk, we moeten winst maken. Want dat zorgt voor continuïteit van ons bedrijf. En voor zekerheid bij onze opdrachtgevers en medewerkers. Maar winst is niet onze drijfveer. Het draait bij ons om de mens. Daarom ondersteunen wij onder andere stichting HiP. Dit is een groeiend netwerk van mensen die in hun eigen buurt vrijwillig hulp bieden aan mensen die (tijdelijk) geen beroep kunnen doen op een eigen sociaal netwerk én aan mensen die in een sociaal isolement zitten.
Ga naar de website van stichting Hip.