04/02/2020

Gezocht: Project & Accountmanager Wilgh QSE m/v

Wilgh QSE BV is op zoek naar een enthousiaste:

Project & Accountmanager m/v


Wilgh QSE onderscheidt zich in de markt van veiligheidskundig advies en detachering als een bekwaam en sociaal bedrijf. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij zoek naar een
Project & Accountmanager. Ben jij op zoek naar een uitdagende omgeving met mooie projecten? Dan ben jij misschien de collega die we zoeken!

Functieomschrijving
Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met onze klanten.
Je bezoekt onze medewerkers op projecten, volgt en evalueert de voortgang hiervan en stuurt zo nodig bij. Je werft nieuwe projecten en je koppelt de juiste collega aan de nieuwe werkplek.

Jouw profiel
Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in sales (minimaal 5 jaar). Daarnaast ben je in het bezit van een veiligheidskundig diploma en in het bezit van een rijbewijs.
Je bent het visitekaartje van het bedrijf en daarom vinden we het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en dat je goed kunt schakelen op zowel strategisch als operationeel niveau. Ook ben je enthousiast en ondernemend, oplossingsgericht en proactief.

Solliciteren?
Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Schrijf dan jouw motivatiebrief en stuur deze inclusief curriculum vitae naar Gea Houdijk (Financieel directeur): g.houdijk@wilgh.com.

Wij bieden
Ons bedrijf kenmerkt zich door haar cultuur; we zijn mensgericht en koppelen dat aan het leveren van kwaliteit. Wij bieden vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, een afwisselende en uitdagende klantenkring en goede secundaire voorwaarden. Doorgroei is mogelijk.

Zie voor meer informatie over onze organisatie www.wilgh.com.

 

Deel deze vacature


Terug naar het overzicht