18/03/2021

Vacature Veiligheidskundige MVK

Wilgh onderscheidt zich in de markt van veiligheidskundig advies en detachering als een bekwaam en sociaal bedrijf. Onze organisatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid.
Wij detacheren veiligheidskundigen op projecten, zowel in de industrie als in de bouw en infra.

Jouw profiel

Wij zoeken een MVK-er met MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van een MVK diploma met aantoonbare projectervaring (het liefste langer dan 4 jaar). Bij voorkeur is jouw vooropleiding Bouwkunde of Civiele Techniek en je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je bent het visitekaartje van het bedrijf en daarom vinden we het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ook heb je affiniteit met techniek, een sterk analytisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.

Solliciteren?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Stuur dan jouw motivatie en curriculum vitae naar Gea Houdijk (Financieel directeur): g.houdijk@wilgh.com.

Wij bieden

Ons bedrijf kenmerkt zich door haar cultuur; we zijn mensgericht en koppelen dat aan het leveren van kwaliteit. Wij bieden je een mooie baan, uitdagende projecten en een netwerk van circa 35 collega’s.

Zie voor meer informatie over onze organisatie www.wilgh.com.
 

Deel deze vacature


Terug naar het overzicht